Vacature Klinisch Psycholoog

Christelijk instituut geestelijke gezondheidszorg (CIGGZ) In de Bres biedt ambulante hulpverlening aan volwassenen,  kinderen en jeugd met psychische of psychiatrische klachten. De hulpverlening bieden wij vanuit de locaties Drachten, Groningen en Hoogeveen. Binnen het hulpverleningsproces vinden wij het waarborgen van de christelijke identiteit op geleide van de hulpvrager van grote waarde. Ons uitgangspunt is dat iedereen die hulp nodig heeft welkom is bij In de Bres, ongeacht geloofsachtergrond. De identiteit van In de Bres wordt gewaarborgd door een identiteitsraad, waarin zowel voorgangers als hulpverleners zitting hebben.
We zijn een jonge dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. De huidige teams bestaan uit enthousiaste gemotiveerde hulpverleners die – gezien de toenemende stroom hulpvragen – dringend op zoek zijn naar een Klinisch psycholoog.

De functie
De Klinisch psycholoog maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team. Dit multidisciplinaire team biedt zowel volwassenenzorg als kinder- en jeugdzorg. Je werkt in de specialistische en in de basis GGZ. Binnen de specialistische GGZ bestaat er een multidisciplinair overleg waar de medische eindverantwoordelijkheid geborgd is. De werklocaties zijn Drachten, Groningen en/ of Hoogeveen.

Functieomschrijving 

 • Vanuit de eigen professionele verantwoordelijkheid een belangrijk aandeel leveren in de diagnostiek en uitvoering van behandelingen
 • (Eind)verantwoordelijk voor de behandelplannen opgesteld binnen het multidisciplinaire team
 • Functionele advisering en supervisie aan collega’s
 • Meedraaien in de crisisdiensten (tijdens kantoortijden) voor de hele organisatie.
 • Managementtaken behoren tot de mogelijkheden
 • Betrokkenheid bij opleidingstrajecten

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding tot Klinisch Psycholoog
 • Enige jaren ervaring als Klinisch Psycholoog/psychotherapeut
 • Hechten aan goede samenwerkingsrelaties
 • Doorzettingsvermogen, stressbestendig en flexibel
 • Integer en betrouwbaar
 • EMDR
 • Iemand met een christelijke identiteit heeft de voorkeur.
 • Bereid jouw kwaliteiten in te zetten en te delen met collega’s met dezelfde drijfveren en inzet

Wat bieden wij?
Wij werken in een professionele GGZ-organisatie die gericht is op groei. Daarbij hebben we niet alleen oog voor de vermindering van psychische en psychiatrische klachten, maar ook voor thema´s als zingeving en de persoonlijke waarden en ambities van cliënten. We werken o.a. met CGT, ACT, schematherapie, EMDR, systeemtherapie , beeldende therapie en staan daarnaast open voor nieuwe ontwikkelingen. Opleiding en (bij)scholing voor medewerkers vinden wij belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de GGZ en het waarborgen van een goed doordacht hulpaanbod. Alle genoemde disciplines zijn in te vullen via een deeltijd dienstverband gericht op jeugd- en volwassenenhulpverlening. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ, functiegroep 75.

Zoeken we jou?
Ben jij de professional die aan de gestelde opleidingseisen voldoet? Wil je graag werken met een enthousiaste groep collega’s die geloven in de mogelijkheden van herstel? Ben jij die collega die een levend christelijk geloof belangrijk vindt? Ben jij bereid je kwaliteiten in te zetten en te delen met bereidwillige collega’s die een zelfde drive en inzet hebben? Dan ben je misschien de collega met wie wij ons willen verbinden!

Meer informatie en solliciteren
Voor informatie kun je contact opnemen met Roel van Aalderen, manager In de Bres via telefoonnummer 06-51319220.
Sollicitaties kun je richten aan Jolanda Schuringa,  HR-adviseur via sollicitanten@zorgvandezaak.nl.

CIGGZ In de Bres is een werkmaatschappij van Zorg van de Zaak Netwerk