Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

WE GAAN ZOVEEL MOGELIJK OVER NAAR TELEFONISCHE CONSULTEN

Wij vinden veiligheid belangrijk, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. In navolging op de landelijke maatregelen om Coronabesmetting te voorkomen, worden alle geplande persoonlijke afspraken omgezet in telefonische spreekuren.

Onze medewerkers zullen je bellen op het tijdstip waarop de gewone afspraak staat. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen. Mocht tijdens het telefoongesprek blijken dat face to face contact alsnog noodzakelijk is, dan zullen wij hier extra afspraken over maken. De groepsbehandelingen gaan niet door.

Het nieuws op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina daarom in de gaten!

Christelijk Instituut GGZ In de Bres is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk B.V.  Kijk voor meer informatie over aanvullende maatregelen op https://www.zorgvandezaak.nl/

 

Contact met ons

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken of wijzigen? Neem gerust contact op via ons centrale telefoonnummer: 088 – 277 88 81. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Afspraak afzeggen? Let op!

Ben je verhinderd voor je afspraak? Laat het ons zo snel mogelijk weten. We kunnen dan eventueel iemand anders inplannen. Ook voorkom je onnodige kosten door je afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren.

Neem contact op via ons contactformulier

  • Graag verplichte (*) velden invullen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ