Corona maatregelen

Het nieuws op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina daarom in de gaten!

25-05-2021
Uw behandeling kan op verschillende manieren plaatsvinden: op kantoor, via beeldbellen, telefonisch of een combinatie hiervan. Uw behandelaar stemt dit met u af.
Onze locaties in Drachten en Groningen zijn zo ingericht dat face to face afspraken mogelijk zijn.
Wij volgen daarbij de richtlijnen van de RIVM, Akwa GGZ en GGZ Nederland.

03-02-2021
Naar aanleiding van de persconferentie d.d. 02-02-2021 hebben wij besloten de huidige maatregelen te continueren.

15-12-2020
WE GAAN WEER ZOVEEL MOGELIJK OVER NAAR BEELDBELLEN OF TELEFONISCHE CONSULTEN

Wij vinden veiligheid belangrijk, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. In navolging op de landelijke maatregelen om Coronabesmetting te voorkomen, worden alle geplande persoonlijke afspraken omgezet in telefonische contact of beeldbellen.

Onze medewerkers zullen je bellen op het tijdstip waarop de gewone afspraak staat. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen. Mocht tijdens het telefoongesprek blijken dat face to face contact alsnog noodzakelijk is, dan zullen wij hier extra afspraken over maken. De groepsbehandelingen gaan niet door, tenzij de groepsleider daar contact met je over op neemt.

14-12-2020
In afwachting van wat de premier Rutte vanavond gaat afkondigen hebben wij besloten om proactief alle afspraken om te zetten in telefonisch contact en/of beeldbellen.
Heb je 15 december a.s. een afspraak dan wordt je gebeld door jouw behandelaar of het secretariaat om jouw face to face afspraak om te zetten.

01-12-2020

Wij adviseren dringend om mondkapjes op onze locaties te dragen.

Er is een beperking op de behandelgroepen qua fysieke behandeling. De behandelgroepen worden deels of soms geheel online aangeboden.

13-10-2020

Er is een beperking op de behandelgroepen qua fysieke behandeling. De behandelgroepen worden deels of soms geheel online aangeboden.

29-09-2020
Na de persconferentie d.d. 28-09-2020 is het begrijpelijk dat je vragen hebt over of je afspraak op locatie kan plaatsvinden.
Onze locaties in Drachten en Groningen zijn zo ingericht dat face to face afspraken mogelijk zijn.
Wij volgen daarbij de richtlijnen van de RIVM, Akwa GGZ en GGZ Nederland.
Je bent van harte welkom. Check voor je bezoek aan onze locatie onze maatregelen gebaseerd op bovengenoemde richtlijnen.

Indien nodig is behandeling middels beeldbellen, online en telefonisch contact mogelijk.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

29-05-2020
Op dit moment worden er toenemend cliënten face to face op onze locatie gezien. Jouw behandelaar beoordeelt op welke termijn je face to face gezien kan worden en nodigt je hiervoor uit. Ondertussen gaat je behandeling via beeldbellen gewoon door.
Ben je inmiddels uitgenodigd voor een face to face afspraak? Check voor je bezoek aan onze locatie onze maatregelen gebaseerd op de richtlijnen van de RIVM, Akwa GGZ en GGZ Nederland.

18-05-2020
Op dit moment werken wij aan het uitrollen van een gefaseerd plan om je weer veilig te kunnen ontvangen op onze locatie.

In sommige gevallen kunnen we je het beste helpen door een afspraak op onze locatie te plannen. Dat doen wij alleen als het niet anders kan en op uitnodiging van jouw behandelaar.

20-04-2020
OPEN SPREEKUUR OVER GEESTELIJKE STEUN WOENSDAG 22 APRIL

Als u behoefte heeft om uw verhaal te delen, of als u een vraag heeft over wat u moet doen als er sprake is van psychisch lijden door de corona crisis, biedt In de Bres een luisterend oor.

U kunt ons vrijblijvend bellen op woensdag 22 april tussen 10.00 – 16.00 uur op 088 – 277 88 81. Onze behandelaars staan u graag te woord.

31-03-2020
WE SPRINGEN IN DE BRES voor mensen die juist nu psychisch erg kunnen vastlopen door het coronavirus. Middels (beeld)bellen en e-health behandelen we door. Juist in deze tijd waarin door het coronavirus de psychische spanningen door angst, onzekerheid, rouw en eenzaamheid oplopen, willen we er zijn voor onze cliënten en zijn we open voor nieuwe aanmeldingen en intakes. Ook voor gezinnen en jeugd blijft de zorg doorgaan en maken we gebruik van geaccrediteerde platforms waarmee we digitaal en middels beeldbellen behandelen en ondersteunen. Voor verwijzers; huisartsen, POH, gebiedsteams, ketenpartners en voor kerken en scholen zijn we onveranderlijk toegankelijk. Samen geloven we in herstel!
16-03-2020
WE GAAN ZOVEEL MOGELIJK OVER NAAR TELEFONISCHE CONSULTEN

Wij vinden veiligheid belangrijk, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. In navolging op de landelijke maatregelen om Coronabesmetting te voorkomen, worden alle geplande persoonlijke afspraken omgezet in telefonische spreekuren.

Onze medewerkers zullen je bellen op het tijdstip waarop de gewone afspraak staat. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen. Mocht tijdens het telefoongesprek blijken dat face to face contact alsnog noodzakelijk is, dan zullen wij hier extra afspraken over maken. De groepsbehandelingen gaan niet door.

Het nieuws op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina daarom in de gaten!

Contact met ons

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken of wijzigen? Neem gerust contact op via ons centrale telefoonnummer: 088 – 277 45 00. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Afspraak afzeggen? Let op!

Ben je verhinderd voor je afspraak? Laat het ons zo snel mogelijk weten. We kunnen dan eventueel iemand anders inplannen. Ook voorkom je onnodige kosten door je afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren.

Neem contact op via ons contactformulier

  • Graag verplichte (*) velden invullen

  • DD dash MM dash JJJJ