Keurmerk Christelijke Zorg voor In de Bres

Na zorgvuldig onderzoek heeft het bestuur van ikzoekchristelijkehulp.nl het Keurmerk Christelijke Zorg aan In de Bres in Drachten toegekend. Dit Keurmerk is ontwikkeld ten behoeve van instellingen die zich bezig houden met zorg-en hulpverlening waar levensbeschouwelijke identiteit een grote rol speelt. In de Bres heeft zich volop ingezet om dit te bereiken en is blij dat het Zorg van de Zaak Netwerk maximaal ruimte biedt om de christelijke GGZ stevig te positioneren.

Het afgelopen jaar heeft In de Bres veel ontwikkelstappen gezet op het gebied van behandelmogelijkheden en christelijke identiteitsversterking. De Identiteitsraad heeft samen met het Managementteam een identiteitskader ontwikkeld die de basis legt onder de christelijke zorg. Op deze wijze weet In de Bres professionaliteit en identiteit evenwichtig te integreren in de behandelgesprekken. Cliënten weten dit te waarderen met een 8,5.

Christelijk Instituut In de Bres, onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk, biedt geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Voor Basis GGZ en Specialistische GGZ zijn contracten met de meeste zorgverzekeraars overeengekomen.

Over Zorg van de Zaak Netwerk
Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg, met ruim 4.000 medewerkers en een omzet van 300 miljoen euro. Tot het netwerk behoren een bedrijfszorgorganisatie én diverse expertisebedrijven op het gebied van arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie en loopbaan (Margolin), schuldhulpverlening (Grip), verslavingen (Rodersana en Ready for Change), eetstoornissen (Co-eur), bedrijfsmaatschappelijke issues (Gimd), psychische klachten (Skils), Christelijke GGZ (In de Bres) en Payrolling (LPD).

Kortom, organisaties die helpen om medewerkers gezonder te (kunnen) laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaarheid van medewerkers te verhogen. Verder biedt het Netwerk ook nog medische zorg met het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en Naviva Kraamzorg in Deventer. En is Zorg van de Zaak ook nog hoofdsponsor van FC Utrecht, waarmee zij samen maatschappelijke projecten uitvoert op het gebied van leefstijl en preventie.

Voor meer informatie: www.zorgvandezaak.nl.