Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

18-05-2020
Op dit moment werken wij aan het uitrollen van een gefaseerd plan om je weer veilig te kunnen ontvangen op onze locatie.
In sommige gevallen kunnen we je het beste helpen door een afspraak op onze locatie te plannen. Dat doen wij alleen als het niet anders kan en op uitnodiging van jouw behandelaar.
31-03-2020
WE SPRINGEN IN DE BRES voor mensen die juist nu psychisch erg kunnen vastlopen door het coronavirus. Middels (beeld)bellen en e-health behandelen we door. Juist in deze tijd waarin door het coronavirus de psychische spanningen door angst, onzekerheid, rouw en eenzaamheid oplopen, willen we er zijn voor onze cliënten en zijn we open voor nieuwe aanmeldingen en intakes. Ook voor gezinnen en jeugd blijft de zorg doorgaan en maken we gebruik van geaccrediteerde platforms waarmee we digitaal en middels beeldbellen behandelen en ondersteunen. Voor verwijzers; huisartsen, POH, gebiedsteams, ketenpartners en voor kerken en scholen zijn we onveranderlijk toegankelijk. Samen geloven we in herstel!
16-03-2020
WE GAAN ZOVEEL MOGELIJK OVER NAAR TELEFONISCHE CONSULTEN

Wij vinden veiligheid belangrijk, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. In navolging op de landelijke maatregelen om Coronabesmetting te voorkomen, worden alle geplande persoonlijke afspraken omgezet in telefonische spreekuren.

Onze medewerkers zullen je bellen op het tijdstip waarop de gewone afspraak staat. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen. Mocht tijdens het telefoongesprek blijken dat face to face contact alsnog noodzakelijk is, dan zullen wij hier extra afspraken over maken. De groepsbehandelingen gaan niet door.

Het nieuws op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina daarom in de gaten!