Werken bij

Bij In de Bres werken momenteel ongeveer dertig medewerkers. Samen zorgen zij voor een prettige, informele en ongedwongen werksfeer. We vinden het belangrijk om vanuit verschillende kerkelijke achtergronden onze christelijke identiteit met elkaar te delen en te beleven. Er is dan ook ruimte voor bezinning en gebed. Daarnaast is er aandacht voor professionele ontwikkeling en scholing. We verwachten van onze medewerkers dat ze overtuigd christen zijn, interkerkelijk georiënteerd en dat ze achter de doelstellingen van In de Bres staan.

Vacatures

Spreekt dit je aan? Wil jij ook werken bij In de Bres en mensen met psychische klachten op weg helpen naar herstel? Kijk hieronder of we een vacature hebben die bij je past.

Stages

Behandelstage Vaktherapie Beeldend.
Dit is een stageplek voor derde of vierdejaars studenten van de Hogeschool Leeuwarden. De stage start in september en is voor 3 dagen in de week op onze locatie in Drachten. De eerstvolgende startdatum is september 2023. Op deze plek kan gesolliciteerd worden door een brief en CV te versturen naar [email protected]

Stage Orthopedagogiek.
Deze stageplek is voor masterstudenten van de RUG. De stage start in september en is voor 2 dagen per week op onze locatie in Drachten. De eerstvolgende startdatum is september 2023. De stageplek zal aangeboden worden via de RUG en vragen over procedure kunnen gesteld worden bij de faculteit Orthopedagogiek.

Stage Psychologie
Deze stageplek is bedoeld voor masterstudenten Psychologie. De stage start in september of februari en is voor 2 of 3 dagen per week bij het team voor volwassenenzorg. De stage wordt gelopen op de locatie in Drachten en/of Groningen.  De eerstvolgende startdatum is september 2023. Op deze plek kan gesolliciteerd worden door een brief en CV te versturen naar [email protected]

Open sollicitatie

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het je leuk om onze organisatie te komen versterken? Dan is een open sollicitatiebrief met CV altijd welkom. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-277 4500.

In de Bres is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk

In de Bres is onderdeel van het netwerk van Zorg van de Zaak. Dit is een netwerk van organisaties op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Het uitgangspunt van Zorg van de Zaak is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streeft Zorg van de Zaak ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Voor meer informatie, kijk op www.zorgvandezaak.nl

Kijk voor meer informatie over vacatures bij andere onderdelen van het Zorg van de Zaak Netwerk op vacatures.zorgvandezaak.nl