Verwijzen

Verwijzen bij psychische problemen

Wil je iemand naar ons verwijzen? Dat kan via Zorgdomein. Ook kun je een schriftelijke verwijzing naar ons centrale postadres sturen:

CIGGZ In de Bres
Postbus 228
9200 AE Drachten

Wil je overleggen over een verwijzing? Neem gerust contact met ons op via 088 – 277 88 81. Worden de klachten van je cliënt niet genoemd op onze website, neem ook dan contact op voor overleg.

Op basis van de verwijzing en de intake bekijken we of we passende hulp kunnen bieden. Kunnen we je cliënt niet in behandeling nemen, dan word je daar uiteraard over geïnformeerd.

LET OP:

Met ingang van 01-06-2021 nemen we in Groningen tijdelijk geen nieuwe cliënten meer aan die zijn verwezen naar de Specialistische GGZ. Momenteel is hiervoor niet genoeg behandelcapaciteit beschikbaar. Cliënten zijn wel welkom voor een behandeling binnen de Basis GGZ in Groningen. Reeds aangemelde cliënten voor Specialistische GGZ zullen in principe in behandeling worden genomen.
In Drachten kunnen we wel Specialistische GGZ  bieden, ook voor cliënten uit Groningen. Deze stop is TIJDELIJK en uiterlijk tot 1 februari 2022. Mocht de stop eerder opgeheven worden, dan zal dit worden gecommuniceerd via deze website en via Zorgdomein. Bij vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088-2778881.